Wij zijn CodeNL en we promoten het binnenlands toerisme

De promotiewebsites ‘dagjewegmetgroepen.nl’ en ‘lekkerwegmetgroepen.nl’ zijn er speciaal voor het aanbod van activiteiten en of accommodaties voor de recreatieve groepenmarkt in Nederland. Het algemene doel is zoveel mogelijk kwalitatieve leads te leveren aan deze aanbieders met boekingen als resultaat. Het direct online boeken is een complex proces in de groepenmarkt i.v.m. de specifieke wensen die een groter gezelschap al snel met zich mee brengt, daarom is deze manier de meest veilige en voordelige. Klanten boeken dus rechtstreeks bij de aanbieder, dat kost hen dus niets extra.

Nadat de bezoeker een keuze heeft kunnen maken uit het aanbod op deze website kan er direct bij de aanbieder meer informatie of een offerte opgevraagd worden, of een reservering geplaatst worden.
De keuze zal altijd gemaakt worden op de website lekkerwegmetgroepen.nl, de website dagjewegmetgroepen.nl linkt hier namelijk direct naar toe.

Lekkerwegmetgroepen.nl is een product van CodeNL BV in samenwerking met NBTC Holland Marketing (Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen).

Meer informatie over CodeNL vindt op www.codenl.nl
E-mail: info@codenl.nl
Telefoon: +31(0)6 23 05 74 58
Adres: Vloedlijn 19, 1791 HJ Den Burg.

 

lekkerwegmetgroepen-dagjewegmetgroepen

 

Merken van CodeNL

Nationale Uitwaaiweken

Samen met sterke merken de kust promoten.
Een crossmediale campagne ter promotie van het toerisme aan de Nederlandse kust in het laag seizoen. Met het weer als motivatie waarbij het accent ligt op energie opdoen, rust en ruimte, wellness en culinair genieten. De campagne maakt gebruik van de communicatiekracht van sterke merken. Merken die zich verbonden voelen of zich willen identificeren met dat ultieme kustgevoel. Zo bundelen we communicatiekracht tot een complete brand-awareness.

Taxi2Ticket

Het is een online tool dat ingezet kan worden op websites van aanbieders. Zo kan een attractie, een event of een locatie het webtool T2T integreren in zijn of haar website.
De bezoeker/klant/gast kan door een eenvoudig keuzemenu het ‘van/naar’ traject bepalen, inclusief tijden van op- en afhalen. Er wordt direct een duidelijke vaste prijs aangeboden.  De bezoeker ontvangt na betaling een voucher die ingenomen wordt door de betreffende chauffeur. Het systeem zoekt de meest efficiënte vervoerder en route die past bij deze aanvraag. Zo kan het zijn dat het systeem meerdere bezoekers ophaalt en naar de diverse locaties brengt. Efficiënt en duurzaam.