Informatie voor de aanbieders van groepshuizen – groepsaccommodaties of groepsactiviteiten

Deze bevindt zich op de website groepenpromotie.nl
Daar vindt u alles over ‘Dagje weg met groepen’ en Lekker weg met groepen
Groepenpromotie.nl is er speciaal voor aanbieders van groepsactiviteiten en of groepshuizen voor de recreatieve groepenmarkt in Nederland. Het algemene doel is zoveel mogelijk kwalitatieve leads te leveren aan deze aanbieders met boekingen als resultaat.

Lekker weg in eigen land

‘Lekker weg met groepen’ werkt onder de vlag van ‘Lekker weg in eigen land’, het merk ter promotie van het binnenlands toerisme van NBTC Holland Marketing. De uitvoering van lekkerwegmetgroepen is in handen van CodeNL.

Naar Groepenpromotie

 

groepenpromotie

 

Lekkerwegmetgroepen.nl

Op de website lekkerwegmetgroepen.nl komt aanbod van zowel groepshuizen als groepsactiviteiten samen. Aanbod dat geschikt is voor bijvoorbeeld familieweekenden, vriendinnenuitjes, en vriendenweekenden.
De consument kan via een eenvoudig menu zoeken en direct een offerte- of informatie aanvraag bij u doen!

Kosten
Bij lekkerwegmetgroepen.nl hoeft u géén commissie af te dragen over uw boekingen. De opbrengsten uit boekingen via lekkerwegmetgroepen.nl komen volledig ten gunste van u. U betaalt bij ons alleen een vooraf bepaald maand, kwartaal of jaarbedrag.

Promotie
Om zoveel mogelijk relevante bezoekers te trekken naar lekkerwegmetgroepen.nl verzorgen wij diverse promotieactiviteiten waaronder online advertising, Google Adwords campagnes, de inzet van sociale media, promotie op toeristische beurzen en het generen van publiciteit door middel van PR activiteiten.

Zelf uw aanbod beheren
Wij bieden u de mogelijkheid om zelf via een CMS systeem uw gegevens in te voeren, aan te passen of te verwijderen zodat uw aanbod en de website altijd actueel blijft. De aanvragen komen automatisch op uw eigen e-mailadres terecht.
‘Lekker weg met groepen’ werkt onder de vlag van ‘Lekker weg in eigen land’, het merk ter promotie van het binnenlands toerisme van NBTC Holland Marketing. De uitvoering is in handen van CodeNL, licentiehouder van ‘Lekker weg in eigen land’.

Contact en reserveren
Heeft u nog vragen?
Sales – Lekker weg met groepen
E-mail: info@codenl.nl
Website bedrijven: www.groepenpromotie.nl
Telefoon: 06 23 05 74 58
Vloedlijn 19, 1791 HJ Den Burg.